Ceci n'est pas... - 29. juni - 8. juli kl 13-18.00

Sosial installasjon av Dries Verhoeven.

Sted: Torggata 1, Oslo.

Tid: kl 13-18.00.

For mindre en femti år siden, ble forunderlige mennesker vist frem på marked og i sirkus. Publikum ville undre seg over disse uvanlige skapningene. Kanskje det å se på det unormale gav dem en følelse av beroligelse og bekreftelse på egen normalitet.

Under TOpublic i Oslo fra 29. juni til 8. juli stiller den belgiske kunstneren Dries Verhoeven ti unntak av regelen til skue. Hver dag, i en glassboks i Torggata, vil en forskjellig scene vises; bilder vi ikke vanligvis møter på i offentlige rom. Folkene er arrangert bak lydtette glass som rare skapninger. Disse bildene, ganske langt fra det ordinære, avdekker vår kollektive ubehag og uro. På denne måten, håper Dries og vi bak festivalen, på å slippe løs og åpne for diskusjoner med forbipasserende om samtidige kontroverser.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square