Tonight, as all cancelled flights reach their destinations - 2. juli

Lydintervensjon av Tommy Olsson.

Sted:

LYNX i Frognerparken, 2. juli kl 12.00 (ett døgn).

NOPLACE i Oslo gt. 2, 2. juli kl 18.00-02.00.

Plateslipp fra All the dead pilots:

Tronsmo bokhandel i Universitetsgata 12, 2. juli kl 15.00.

Prosjektet kan enklest sammenfattes som en form for besatt fravær og frivillig tilbaketrekking. Det er ikke nødvendigvis lange, utflytende lydlandskaper det siktes mot, men heller den repetitive rytme som lar seg bygges opp med såkalte "outgoing message tapes" og hjemmelagde loops. Valg av komponenter og lydkilder er ikke tilfeldig, men viktigere - helt avgjørende i sammenhengen, er de historier som formidles - i hovedsak lydopptak som graviterer ned mot et forsvinningspunkt, eller har forbindelse til at noe eller noen ugjenkallelig går tapt og blir borte.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square