Panelet 8. juli kl 17-18.30

Sted: Black Box Teater

Hvor går grensene for hva vi anser som etisk akseptabel adferd når det kommer til barn som utøvere eller medvirkende i kunsten? Hvordan forholder vi oss til tabuer, og handler vi, de voksne, på egne vegne eller på vegne av barna?

Panelet er i anledning av mønstringens forhold til radikalisering og at kunstverkene griper inn i og aktualiserer etiske, kunstneriske og samfunnsmessige grenseoppganger mot ungt publikum.

Etter panelet vise forestillingen "Five Easy Pieces" av den sveitsiske regissøren Milo Rau, en ko-produksjon mellom CAMPO og International Institute of Political Murder. Forestillingen har norgespremiere 7. juli klokken 19.00 på BBT.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square