Trond Reinholdtsen

Alain Badiou: s.79 til 95 i Logics of Worlds (om samtidsmusikkens krise) Richard Wagner: Der Ring des Nibelungen i partitur evt i innspilling dirigert av Wilhelm Furtwängler (fra før krisen inntraff) The Desert Fathers: Sayings of the Early Christian Monks (Penguin Classics 2003) (fra da det var enda bedre) Johannes: Johannes Åpenbaring (om veien fram) Mao Tse-Tung: On Guerrilla Warfare (https://www.marxists.org/reference/archive/mao/works/1937/guerrilla-warfare/) (litt mer om veien fram) Iannis Xenakis: Formalized Music (ytterligere tips på veien) Evripides: Bakkantinnene (om noen strategiske utfordringer på veien fram) Fjodor Dostojevskij: Idioten (om eneste mulige holdning på veien fram) Thomas More: Utopia

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square