Ceci n'est pas de l'art*

Dag 1

Kunstneren som manifesterte seg som en destruktiv kraft hadde et kortvarig oppsving på 1960-tallet. Han ble en talsperson for en generasjon som gjorde oppgjør mot det politiske regimet, en borgerlig livsstil og den rådende kulturen.

Fra 1990-tallet ble det kunstneriske opprøret til en viss grad tøylet som et resultat av nye finansielle støtteordninger til kunst. Siden den gang er befolkningens behov for å stå sammen på barrikadene blitt redusert. Ett resultat av dette er at grunnlaget for opprørsk kunst igjen er blitt mindre: det er større behov for skjønnhet, kunst i samfunnet og kunst som underholdning.

* Dette er ikke kunst

Fra 29. juni - 7. juli viser Dries Verhoeven ni aktuelle unntak fra regelen. Åpent daglig fra klokken 13-18, Torggata 1, Oslo sentrum.

Diskuter med oss påwww.topublic.no!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square